Eloo AK47 1 Dzień wega /admin - cenzura, link do obrazka wygasł/ . Będę dodawał stopniowo Fotki, i co do automatów mam zamiar podlać 2-3 razy biohumusem czyli będą na wegu jakiś tydzień-2tygodnie, a potem na flo Plantonem K. Emano
_\|/_Jaram się Tobą i wzajemnie od Lat jaram Cię, z Ziemi powstałaś a znów w Popiół obrócisz się, raz spróbowałem i juz nie przejdę obojętnie nie, nie_\|/_
Moje małe pociechy wyskoczyły w górę Foty:
Box po przeróbce za tydzien wkładam jeszcze 2 świetlówki energo lub hps 70W i wentylatorki komputerowe /admin - cenzura, link do obrazka wygasł/ Reszta fotek roślnek jutro
Foto Roślinek: AK47 coś długo wychodzi z Ziemi:(/admin - cenzura, link do obrazka wygasł/
AK74/Diesel Ryder 6 Dzień/admin - cenzura, link do obrazka wygasł/
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2009, 13:24 przez Azazel, łącznie zmieniany 1 raz.
_\|/_Jaram się Tobą i wzajemnie od Lat jaram Cię, z Ziemi powstałaś a znów w Popiół obrócisz się, raz spróbowałem i juz nie przejdę obojętnie nie, nie_\|/_
Dokładnie;p to wina tego ze lampy są za wysoko powinny być bardzo blisko ja tam trzymam z 3 cm od szczytów i pięknie ida w liście a nie w łodyge:D:D pozdrawiam wszystkich growerów:)
EloOo
Mała Aktualizacja AK47 x Diesel Ryder Po przesadzeniu do pojemnika 5L. Wczoraj pierwszy raz Podlałem Biohumusem. /admin - cenzura, link do obrazka wygasł/ AK47 w Pojemniku 6L. wczoraj 1 raz Biohumus. /admin - cenzura, link do obrazka wygasł/ .
W boxie jeszcze siedzi AK47 , AK47 x Diesel Ryder i Big Bad John Automatic.
Dokupiłem 2 świetlówki Philips 40W po jakies 2500Lm
Malutkie bo przez dłuższy czas nie miały dobrego oświetlenia teraz jest git, Nadrabiają straty a co do biohumusa zaryzykowałem nic im się niestanie następny raz podleje za ok 6dni