Zielony budyń
: 10 lip 2009, 21:48
Składniki:
Cukier waniliowy
4białka jaj
Śmietana 30%-preferuje tutaj łaciatą 200 ml
Dobrze zmielone suche topki
Przygotowanie:
1.topki ,śmietanę , cukier waniliowy gotować na małym ogniu przez 15 min ciągle mieszając [nic nie może się przypalić]
2.Pod koniec gotowania wbić 4 białka i roztrzepać w gotującym się wywarze aż się zetną
3.Skonsumować
Smacznego
Cukier waniliowy
4białka jaj
Śmietana 30%-preferuje tutaj łaciatą 200 ml
Dobrze zmielone suche topki
Przygotowanie:
1.topki ,śmietanę , cukier waniliowy gotować na małym ogniu przez 15 min ciągle mieszając [nic nie może się przypalić]
2.Pod koniec gotowania wbić 4 białka i roztrzepać w gotującym się wywarze aż się zetną
3.Skonsumować
Smacznego