I chciałbym abyście ocenili po wyglądzie czy na chwilę obecną jest z nimi wszystko w porządku i czy coś może robię źle. Jak na mój gust słabo się rozwijają, ale z drugiej strony mają dopiero 4-6 dni z czego początki pod słabym oświetleniem w boxie i dopiero od 2 dni mają słoneczko i jeszcze dochodzi kwestia szoku dlatego już sam nie wiem i wolałem zapytać ludzi z doświadczeniem.
Roślinki:
1. AutoMazar AF od DP: Sadzonka odkąd wyszła z ziemi ma 6dni, z czego 3 dni w boxie pod słabym oświetleniem. No i trzeba dodać, że pewnie trochę się szokuje tym wynoszeniem z domu na out tym bardziej, że dzisiaj dopiero 3 dzień idzie na dwór więc musi mieć czas się przystosować w nowych warunkach Więc dlatego trochę blokuje się jej rozwój. Dodam, że jak stoją na dworze to osłonięta jest plastikową butelką.

2. EasyPlant XXL AF: Sadzonka ma 4 dni odkąd wyszła z ziemi, od dwóch dni wystawiam na out - dzisiaj będzie trzeci no i reszta tak samo jak z Mazarem.

PS. Zapomniałem napisać, że obie były wyższe ale uzupełniłem ''doniczki'' ziemią aż pod listki i zostawiłem tylko trochę łodygi na wierzchu.