Miejska sztuka
Miejska sztuka
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu na blokach w moim mieście zaczeły pojawiać się grafy i murale. Bardzo podoba mi sie ta sztuka i doceniam to ze władze miasta zezwoliły artystom na upiększenie miasta i tchnięcie odrobiny koloru miedzy szare blokowiska. Wiem że wiele osób tez to kręci dlatego postanowiłem założyć ten temat. Chciałem wrzucić fotki tych że dzieł stworzonych na legalu lub też nie i zobaczyć jak temat się przyjmie. Oto kilka zdjęć na próbę które zrobiłem w ciągu 10-15 min przechadzki między blokami w moim mieście:
Mam również nadzieję że nie jeden forumowicz postąpi podobnie do mnie i pozwoli nam spojrzeć na swoje miasto od strony sztuki ulicy bo w każdym mieście jest coś wartego uwagi. Pozdrówki:)
Mam również nadzieję że nie jeden forumowicz postąpi podobnie do mnie i pozwoli nam spojrzeć na swoje miasto od strony sztuki ulicy bo w każdym mieście jest coś wartego uwagi. Pozdrówki:)
Nie chce żebyś zrujnował sobie życie przez marihuanę, więc ja Ci je zrujnuje gdy cie z nią złapie...
Re: Miejska sztuka
Naprawdę fajne prace. Mam nadzieję, że pozostaną jak najdłużej bez bazgrołów robionych przez durnych szczeniaków. Niestety zazdrość albo inne niskie popędy popychają do zwykłego mazania i niszczenia prac innych. W swojej okolicy dawno już nie widziałem nowych graffiti a szkoda bo to naprawdę fajna sztuka.
Nie widziałem również na żywo nigdzie u nas 3D Street Art a szkoda...
Nie widziałem również na żywo nigdzie u nas 3D Street Art a szkoda...
Trzeba mieć rękę do takiego czegoś.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
-
- sieje pestki
Trzebac miec reke nadchniona maryja..... wiekszosc artystow pali.....Cos musi w tym byc....
Jeśli wiesz, że nie wiesz, jesteś na właściwej drodze.
Oto kolejne fotki. tym raze nielegale z centrum:
Tu ciekawy mural, jeden z bardzo wielu w miescie.....
Postaram sie wrzucać ich jak najwięcej. A o to najfajniejszy z dzisiejszego spaceru i jednoczesnie duma mojego miasta:)
niedługo będą kolejne fotki. Mam nadzieje ze sie podoba i jednoczesnie licze ze inni podzielą się dziełami ze swojego miasta. Pozdrówki:)
Tu ciekawy mural, jeden z bardzo wielu w miescie.....
Postaram sie wrzucać ich jak najwięcej. A o to najfajniejszy z dzisiejszego spaceru i jednoczesnie duma mojego miasta:)
niedługo będą kolejne fotki. Mam nadzieje ze sie podoba i jednoczesnie licze ze inni podzielą się dziełami ze swojego miasta. Pozdrówki:)
Nie chce żebyś zrujnował sobie życie przez marihuanę, więc ja Ci je zrujnuje gdy cie z nią złapie...
Świetne. Jednak miasto może być kolorowe i dać jednocześnie szanse młodym. Ale tego nikt sztuką nie nazwie w przeciwieństwie do takiej dziadowskiej palmy w centrum stolicy
Tacy artyści w Polsce są nazywani wandalami.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
;oo to graffiti koło parkingu.. ciekawe ile na niego musieli zużyć spray :D.
Pamiętam jak to malowali, puszek w okół było od ch...:) Na ścianie obok odbył sie meeting of styles i bylo duzo fajniejszych prac ale zamalowano je.... z początku myslalem ze przygotowują sciane pod następny meeting ale tak juz zostało. Coz... widać ktoś uznał ze goły tynk wygląda lepiejMaat pisze:;oo to graffiti koło parkingu.. ciekawe ile na niego musieli zużyć spray :D.
W tym odcinku 100% legal
Następne fotki zrobie w HD. oby sie podobało. Enjoy:)
Następne fotki zrobie w HD. oby sie podobało. Enjoy:)
Niektóre murale są tak świetne, że nie wiem jak zostały zrobione, w głowie mi się nie mieści...
Takie cos mi sie podoba a nie jakieś bazgroły wymalowane sprejem
odżyły by nasze szare blokowiska :)
Ładne do czasu jak jakieś "dorosłe" dzieci nie obmalują to w bazgroły
Ale ludziom łatwiej coś nabazgrać niż tworzyć. Pójście na łatwiznę, niszczenie mienia, "kim to ja nie jestem" - człowiek niczym pies obsikujący mur i dający znać, że to "jego" miejsce.tomek25 pisze:Takie cos mi sie podoba a nie jakieś bazgroły wymalowane sprejem