![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) mam pytanie mianowicie czy ktos da rade mi przyblizyc info na temat mojej roslinki,mniej wiecej czy daje rade,ile czasu potrzeba jej na pelny wzrost i kwitniecie ? i jesli wgl to nie jakis ruderalis
 mam pytanie mianowicie czy ktos da rade mi przyblizyc info na temat mojej roslinki,mniej wiecej czy daje rade,ile czasu potrzeba jej na pelny wzrost i kwitniecie ? i jesli wgl to nie jakis ruderalis  ![[nea] [nea]](./images/smilies/nea.gif) no wlasnie i czy to indica czy sativa,ziarno z wora
 no wlasnie i czy to indica czy sativa,ziarno z wora  ![[wodna] [wodna]](./images/smilies/wodna.gif) fajnie wygladalo,szybko wykiełowało i łodyga pachnie jakby lemonem ;pp generalnie mała wpadła do doniczki po wyjściu i była trzymana pod oświetleniem gdzies na poczatku czerwca po czym gdy liscie wiatrakowe juz trochu podrosly to poszła na dwor :) niżej foty:
 fajnie wygladalo,szybko wykiełowało i łodyga pachnie jakby lemonem ;pp generalnie mała wpadła do doniczki po wyjściu i była trzymana pod oświetleniem gdzies na poczatku czerwca po czym gdy liscie wiatrakowe juz trochu podrosly to poszła na dwor :) niżej foty:/admin - cenzura, zdjęcia nie były w bezpiecznym miejscu/