Zastanawiam się nad nową konsolą ale nie wiem którą wybrać PS4 czy Xbox One
Gdzieś wyczytał że gry na Xbox One nie będą w Full HD, dziwne przecież nowa konsola bez Full HD to nie nowa konsola na PCtach to już od lat standard że gry są nawet w wyższej rozdzielczości.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
Tak zgodzę się ;) Obie starsze konsole są git majonez ;) Ale teraz dobrze po oglądaj fimliki na youtubie obu konsol i sam stwierdź fakty :P Ja zawsze wolałem X-boxa ale jak wyszła X-box one to podziękowałem ;) Wygląda jak dekoder polsatu i wgl nie podoba mi się ;) Widziałem raz jak koleś z anglii ale polak nagrał film z tą konsolą w roli głównej i nie było ani jednego plusa dla niej ;) No może po za starym poczciwym padem ;)
I co w końcu wybrałeś ? ;) Kupiłeś już coś ? Bo ja też się zastanawiam czy kupić sobie PS3 czy zbierać na PS4 ? Bo kumpel sobie kupił ale słyszałem przez innego kumpla że podobno z grami jest jakiś problem ... Że nie ma teraz w co grać ... Że konsola musi być podpięta do internetu cały czas ... Więc jak tam u ciebie to wygląda ?
Na razie jeszcze nie kupidom nic. Czekam bo faktycznie jakaś lipa z grami jest, praktycznie to co jest na PS4 jest na PS3. Zobaczę jak to się będzie rozwijało. Ale na dzień dzisiejszy wezmę PS4.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
Tak, graj w co tylko chcesz, pod warunkiem, że nie jest to hazard, ponieważ osoby uzależnione od hazardu w /admin - cenzura, spam/ ryzykują utratę nie tylko pieniędzy. Chcemy, aby nasi gracze czerpali radość z hazardu jako części zrównoważonego i satysfakcjonującego stylu życia. Jeśli czujesz, że hazard wpływa na Twoje zdrowie psychiczne, nadszedł czas, aby podjąć działania i szukać wsparcia.