PS4 vs Xbox One
PS4 vs Xbox One
Zastanawiam się nad nową konsolą ale nie wiem którą wybrać PS4 czy Xbox One
Gdzieś wyczytał że gry na Xbox One nie będą w Full HD, dziwne przecież nowa konsola bez Full HD to nie nowa konsola na PCtach to już od lat standard że gry są nawet w wyższej rozdzielczości.
Gdzieś wyczytał że gry na Xbox One nie będą w Full HD, dziwne przecież nowa konsola bez Full HD to nie nowa konsola na PCtach to już od lat standard że gry są nawet w wyższej rozdzielczości.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
- Niekwestionowany
- super grower
Re: PS4 vs Xbox One
Bierz PS4 bo Xbox podobno się jebie napęd "patrz filmiki na youtubie" To w dodatku jest brzydka ;) I zawsze mniej gier wychodzi ;)
A że się jebie napęd nie wiedziałem. Mam obecnie PS3 i XBoxa 360 i moim zdaniem obie konsole są dobre. Obie maję świetne Exclusivy.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
- Niekwestionowany
- super grower
Tak zgodzę się ;) Obie starsze konsole są git majonez ;) Ale teraz dobrze po oglądaj fimliki na youtubie obu konsol i sam stwierdź fakty :P Ja zawsze wolałem X-boxa ale jak wyszła X-box one to podziękowałem ;) Wygląda jak dekoder polsatu i wgl nie podoba mi się ;) Widziałem raz jak koleś z anglii ale polak nagrał film z tą konsolą w roli głównej i nie było ani jednego plusa dla niej ;) No może po za starym poczciwym padem ;)
ja bym wybrał ps jak sie jarałem jak dostałem swoja pierwszą konsole
- Niekwestionowany
- super grower
I co w końcu wybrałeś ? ;) Kupiłeś już coś ? Bo ja też się zastanawiam czy kupić sobie PS3 czy zbierać na PS4 ? Bo kumpel sobie kupił ale słyszałem przez innego kumpla że podobno z grami jest jakiś problem ... Że nie ma teraz w co grać ... Że konsola musi być podpięta do internetu cały czas ... Więc jak tam u ciebie to wygląda ?
Na razie jeszcze nie kupidom nic. Czekam bo faktycznie jakaś lipa z grami jest, praktycznie to co jest na PS4 jest na PS3. Zobaczę jak to się będzie rozwijało. Ale na dzień dzisiejszy wezmę PS4.
PS4 :) więcej rzeczy niż na xboxa
Xbox :) mam i się dobrze sprawuje :)
- bandyta123PL
- mini grower
kości odkopane :D KMD i co w koncu wybraleś? ;d
Pacierza i MARIJUANY nie odmawiam
I to i To jest dobre :) zależy jakie ma sie własne wymagania :)
PS, mam 2 i jeszcze działa :D
chyba xbox :D
- PeterStrauzkass
- sieje pestki
Głosuję na gry na PS4, są bardziej interesujące.
-
- sieje pestki
Oczywiście lubię grać na obu tych konsolach, ale przede wszystkim lubię grać tutaj /admin - cenzura, spam/
Tak, graj w co tylko chcesz, pod warunkiem, że nie jest to hazard, ponieważ osoby uzależnione od hazardu w /admin - cenzura, spam/ ryzykują utratę nie tylko pieniędzy. Chcemy, aby nasi gracze czerpali radość z hazardu jako części zrównoważonego i satysfakcjonującego stylu życia. Jeśli czujesz, że hazard wpływa na Twoje zdrowie psychiczne, nadszedł czas, aby podjąć działania i szukać wsparcia.