Jack jak miał 1 dzień

Jack jak miał 6 dni
[img]https:// foto.thc-thc.com/pliki/72jackhererd.jpg[/img]
Jack jak miał 36 dni

Mazar 1 dzień

Mazar 33 dni

![[pardon] [pardon]](./images/smilies/pardon.gif) 

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) 

![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Ile tygodni już je wgl masz ? I to są sezonówki a nie af jak dobrze gdybam ?
 Ile tygodni już je wgl masz ? I to są sezonówki a nie af jak dobrze gdybam ?  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Poczekasz i bd dobrze , a nawet jeszcze lepiej bo nie dość że je masz wysokie to w dodatku napewno gęste
 Poczekasz i bd dobrze , a nawet jeszcze lepiej bo nie dość że je masz wysokie to w dodatku napewno gęste  ![[spaleni] [spaleni]](./images/smilies/spaleni.gif)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Nic to palonka mi spokojnie starczy. Nie sądzę aby wiele im jeszcze przybyło, ale niech się spokojnie dojrzeją
  Nic to palonka mi spokojnie starczy. Nie sądzę aby wiele im jeszcze przybyło, ale niech się spokojnie dojrzeją  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) 
![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif) Zawsze to ci się jakoś odbije hehe
 Zawsze to ci się jakoś odbije hehe  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Regulary, w dodatku dwa wyszły przypadkiem. Ponieważ wcześniej miałem pecha i 2 razy wyszły męskie, więc skiełkowałem 2 ziarenka aby nie tracić czasu gdyby sytuacja dla jednej się powtórzyła. Obie wyszły kobietki. I może nie było by tragedii gdyby na wzroście ok 100 cm się zatrzymały... a tak mają ile mają i taka lampa tego nie ogarnia. Dlatego gdyby jeszcze kiedykolwiek wpadły mi w ręce regularne to zrobię tak jak radził Punky... 30 dni i flo.
  Regulary, w dodatku dwa wyszły przypadkiem. Ponieważ wcześniej miałem pecha i 2 razy wyszły męskie, więc skiełkowałem 2 ziarenka aby nie tracić czasu gdyby sytuacja dla jednej się powtórzyła. Obie wyszły kobietki. I może nie było by tragedii gdyby na wzroście ok 100 cm się zatrzymały... a tak mają ile mają i taka lampa tego nie ogarnia. Dlatego gdyby jeszcze kiedykolwiek wpadły mi w ręce regularne to zrobię tak jak radził Punky... 30 dni i flo.![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)