mocne pierdolniecie
mocne pierdolniecie
Tak jak w temacie ma być dobry efekt naj by był to auto
Re: mocne pierdolniecie
Z pewną taką nieśmiałością... może Amnesia
Po 1 to af nie da Ci konkretnego pierdolnięcia. Zależy jaki haj lubisz. Jak mocny indica to O.G. Kush jak sativa to cała rodzina Haze
Punky pisze:Po 1 to af nie da Ci konkretnego pierdolnięcia. Zależy jaki haj lubisz. Jak mocny indica to O.G. Kush jak sativa to cała rodzina Haze
Chcialbym przyszlym roku postawic ja a out oczwcie o.g kush da rade dojsc ? W sumie nie wiadomo jaka pogoda bedzie itd. Ale czy unas poradzi sobie :-D
O.G. od dinafem powinien dojść, od innych breederów może być ciężko
A co powiecie na maroc lub white widow od thc pewnie dojdzie ?
Maroc dojdzie na pewno, zwykłe White Widow raczej nie ale na thc-thc jest White Widow XL od zambeza seeds które raczej dojdzie.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
Maroc jest słaby. Na outdoorze nie osiągniesz takiej mocy jak na IN.
A co to za różnica ? Jak roślina może nie dojść ? Bo nie kumam ... Raczej wszystkie dochodzą tak jak należy ;)
Z każdej coś będzie tylko niektóre potrzebują więcej czasu a u nas maks mogą do końca października. Ze zwykłego WW i to będzie fajne palonko nie osiągnie może pełni swojego potencjału ale będzie dobrze.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
To posadź Pure Haze, odmiana która kiwtnie 180 dni, ciekawe czy dojdzie.taS pisze:A co to za różnica ? Jak roślina może nie dojść ? Bo nie kumam ... Raczej wszystkie dochodzą tak jak należy ;)
Haaa to co ta ma być za shit ? ;) Wątpię czy ktoś w PL to wgl sadzi ;) A jak masz boxa na to i czas to sadź ;) Mi by się nie chciało trzymać tyle czasu
No więc właśnie, są odmiany które w Polsce nie mają szans...
Ale nie uważasz że to jest bez sensu ? Jak można wgl takie coś wymyślić ... Pół roku czekania na plon... Masakra ...
Są koneserzy którzy czekają.
Za szybko żyjemy obecnie... wszystko na już, wszystko na zaraz. Coraz mniej liczy się jakość. Ja osobiście jakbym miał spocik to zdecydowanie pełnosezonowe bym sadził. Niech sobie rosną Czasami warto poczekać na dobre rzeczy
Spocik to można mieć w ogródku na chacie a nie w lesie gdzieś bo jest 80% prawdopodobieństwo że albo ci to jakaś gadzina z konsumuje albo ktoś zajebie ;) A po za tym rozumiem poczekać 3-4 miesiące ale 6 lub więcej ? Całkowicie odpada ... Po za tym u nas w raczej szanse są nikłe że ci coś dojdzie wgl bo z roku na rok jak widać pogoda nie cieszy oka ;)
No u nas nie, ale są inne kraje cywilizowane
Ja jak bym miał okazje to spływam do NL i tam życie jak w Madrycie :P Może i z pogodą też nie jest za ciekawie ale jest wiele innych knifów na to
Wystarczy pomyśleć... Jest to czysty strain sativ, które rosną w okolicach równika. I one w przeciwieństwie do af rosną wysokie i bardzo długo kwitną, gdyż w tej okolicy fotoperiod waha się w okolicy 12/12. Przez to są pozbawione okresu wegetacji i rośliny połączyły wegetacje z kwitnieniem... Myślenie nie boli, a swoją drogą tych nasion już się nie kupi właśnie z powodu długiego kwitnienia zostały skrzyżowane.
KRAKEN BUDDA SEEDS
Arjan's Haze #1 orion seeds-to jest dla mnie za mocne..
Arjan's Haze #1 orion seeds-to jest dla mnie za mocne..
Nie to żebym krytykował ale jak tak sobie czytam to naprawdę niektórzy tutaj mają wątłe pojęcie o uprawie...
Nie mam nic lepszego niż naturalne palenie pochodzące z własnej hodowli pod NATURALNYM słońcem a nie sztucznie oświetlane przez HPS, CFL czy MH bądź LED. Na Outdoorze nie potrzeba wiatraczków, odprowadzania ciepła, od tego jest NATURALNY wiatr.
Jest masę odmian o świetnych aromatach, o dużej mocy, które można wychodować w pełni nawet pod polskim niebem. Ludzie potrawią w UK hodować piękne rośliny a mają tam klimat odrobinę gorszy niż w PL.
Spot w ogródku ? Gratuluję idiotyzmu, najkrótsza droga to konfliktu z prawem.
Spot w lesie? Też średnio bo grasują grzybiarze, spacerowicze i inni miłośnicy przyrody
Ale są takie miejsca jak gęste zarośla, przeróżne krzaki, trochę trzeba się napracować, im więcej wysiłku ktoś w to włoży to potem więcej ma radości i spokojniej śpi :)
Czyste Haze`y są raczej niemożliwe do wyhodowanie w PL ze względu na długi okres kwitnienia który wynosi co najmniej 10-12 tyg przy idealnych warunkach. Aczkolwiek jest taka odmiana jak Bangi Haze, dochodzącą w 75% bez problemu.
Jak ktoś ma chociaż małe pojęcie o genetyce i smakach poszczególnych rodzin genowych to na pewno coś dla siebie znajdzie. A jak ktoś ma ogromne ciśnienie to niech pali automaty i to co diler mu da.
W swoim życiu miałem 6 outdoorów nigdy nie zostałem okradziony, zawsze najpierw myślałem, obserwowałem potencjalne miejsca.
Jakby ktoś chciał się poradzić, pogadać to chętnie odpowiem
Nie mam nic lepszego niż naturalne palenie pochodzące z własnej hodowli pod NATURALNYM słońcem a nie sztucznie oświetlane przez HPS, CFL czy MH bądź LED. Na Outdoorze nie potrzeba wiatraczków, odprowadzania ciepła, od tego jest NATURALNY wiatr.
Jest masę odmian o świetnych aromatach, o dużej mocy, które można wychodować w pełni nawet pod polskim niebem. Ludzie potrawią w UK hodować piękne rośliny a mają tam klimat odrobinę gorszy niż w PL.
Spot w ogródku ? Gratuluję idiotyzmu, najkrótsza droga to konfliktu z prawem.
Spot w lesie? Też średnio bo grasują grzybiarze, spacerowicze i inni miłośnicy przyrody
Ale są takie miejsca jak gęste zarośla, przeróżne krzaki, trochę trzeba się napracować, im więcej wysiłku ktoś w to włoży to potem więcej ma radości i spokojniej śpi :)
Czyste Haze`y są raczej niemożliwe do wyhodowanie w PL ze względu na długi okres kwitnienia który wynosi co najmniej 10-12 tyg przy idealnych warunkach. Aczkolwiek jest taka odmiana jak Bangi Haze, dochodzącą w 75% bez problemu.
Jak ktoś ma chociaż małe pojęcie o genetyce i smakach poszczególnych rodzin genowych to na pewno coś dla siebie znajdzie. A jak ktoś ma ogromne ciśnienie to niech pali automaty i to co diler mu da.
W swoim życiu miałem 6 outdoorów nigdy nie zostałem okradziony, zawsze najpierw myślałem, obserwowałem potencjalne miejsca.
Jakby ktoś chciał się poradzić, pogadać to chętnie odpowiem
O widzisz szykuje cos dobrego nan next sezon jakie miales odmiany na out chodzi mi oczywiscie o pelnosezonowy :-P
Tobie chodzi o mocne pierdolnięcie to z czystym sumieniem polecę Ci Durban Poison z Dutch Passion, mega mocna sativa, topy o pięknej zbitej strukturze, czego chcieć więcej, no i na 100 % dochodzi w PL , rok temu 28 września kosiłem i naprawdę to było mega dobre jakościowo po 4 tyg leżakowaniach w słoikach, pewnie jakbym jeszcze potrzymał to było by jeszcze lepsze