Mam Takie pytanko, mam zamiar przesadzic moje Purple sa to już spore krzaki i puszczaja białe nitki czy przesadzenie do większych donic zaszkodzi im?? bo słyszałem ze jak juz zaczynaja kwitnąć to niemożna przesadzać. Pzdr
Przesadzanie
Przesadzanie
Emano:D:D
Mam Takie pytanko, mam zamiar przesadzic moje Purple sa to już spore krzaki i puszczaja białe nitki czy przesadzenie do większych donic zaszkodzi im?? bo słyszałem ze jak juz zaczynaja kwitnąć to niemożna przesadzać. Pzdr

_\|/_Jaram się Tobą i wzajemnie od Lat jaram Cię, z Ziemi powstałaś a znów w Popiół obrócisz się, raz spróbowałem i juz nie przejdę obojętnie nie, nie_\|/_
Re: Przesadzanie
Pierdolenie. No jasne ze możesz przesadzić. Tylko uważaj ostrożny bądz xD przez pierwsze 2-3 dni możesz nie zauważyć na nich wzrostu ale poźniej się przyzwyczają dasz im troszeczke nawozu i będą zapierdalać.:P
ok Dzieki xD a słuchaj florovitem do glebowo czy pryskać tylko liście bo kiedys ten nawóz popalił mi krzaki;/;/
_\|/_Jaram się Tobą i wzajemnie od Lat jaram Cię, z Ziemi powstałaś a znów w Popiół obrócisz się, raz spróbowałem i juz nie przejdę obojętnie nie, nie_\|/_
Florowit jest doglebowy i dolistny idocznie dałeś za dużą dawke. stosój taką jak na opakowaniu na małe krzaki poźniej możesz podwiększyć ale ostrożnie ;p ja tam tak na oko leje z 4 nakrędki na 2l ale to już na większe rosliny no i nie przelewaj tylko. z nawozami trzeba ostrażnie lepiej zamało niż zadużo zawsze można dodać odiąć tródniej.