Rudealis Skunk jest wspaniałą odmianą, bardzo łatwą w uprawie, mówi się o niej że sama rośnie, jest to prawda gdyż nie wymaga jakiejś specjalnej troski.
Każdy powinien spróbować ją posadzić, a na pewno nie będzie zawiedziony. Plon satysfakcjonujący oraz niezła zawartość thc, czyni ją coraz bardziej pożądaną przez wszystkich, tych początkujących jak i zaawansowanych growerów.
Gorąco Polecam!!! bo warto.
Dostaniesz ją w znanym dla wszystkich sklepie https://thc-thc.pl
tak zgadzam sie Ruderalis Skunk jest wspanialym wyborem na in jak i outdoor..oto czego mozecie spodziewac sie po tej odmianie:
jest to mocny gatunek,swietny na poczatek do zdobycia doswiadczenia.roslina wybacza wiele bledow mlodych growerow takich jak np: wahania ph czy niedostateczna wilgotnosc w boxie..
Może wie ktoś ile trwa zakwitanie w Rudealis Skunk? Bo u mnie od jakiegos tygodnia zaczyna kwitnąć. Jest to moj 1 RS wiec nie bede sie póki co wypowiadał na temat mocy, plonu itp ale jak zakwitnie to napewno szeroko opisze i dam foty ;)
Kwitnie 5-6 tygodni a po jakims czasie zaczyna kwitnac? Po jakim czasie ogolnie mozna juz zaczac oberwac i suszyc ? 3 miechy max ?
"Jaram się tobą i wzajemnie od lat jaram cię
z ziemi powstałaś a znów w popiół obrócisz się
raz spróbowałem nie przejdę już obok obojętnie , nie , nie"
przeanalizowałem wiele ofert i według mnie rudeus jest najbardziej korzystną uprawą ,ponieważ zawiera thc 16% i w dodatku ma bardzo duże plony na polu i w domu ,na polu ok 250 gram.
Z takiego Redusa z jednego drzewka z domku ile mozna miec plonow? Tak przecietnie ..??
Jak juz w pazdzierniku bede mial ziarenka zrobie sobie boxa tak na 3-4 drzewka :D Za pierwszym razem posadze 3-4 i jak mi by wszystkie wyszly domowej wielkosci i z kazdego byloby 50 gram. OMG ;] AZ slinka leci :D
Na powietrzu nie mam gdzie ;/ A zreszta w pazdzierniku na powietrzu to i tak za pozno :D 200g mnie zadowoli :D i to nawet bardzo ;)
Podawana maksymalna ilość suszu z jednego krzaka to 200-250g.
Jak z tym jest w praktyce?
W polskich warunkach, przy użyciu nawozów, te wartości są realne?
Czy od razu podzielić przewidywaną ilość zbiórów przez 2? :)
mam rudealis kunk ze sklepu thc-thc roślinka ma juz ok 40 cm i łodyżki przy niektórych listkach zaczynają się robić fioletowe to normalne dla tej odmiany czy poprostu jej czegoś brakuje??
rasta czolgista pisze:mam rudealis kunk ze sklepu thc-thc roślinka ma juz ok 40 cm i łodyżki przy niektórych listkach zaczynają się robić fioletowe to normalne dla tej odmiany czy poprostu jej czegoś brakuje??
Normalne, fiolet często się pokazuje w tej odmianie, nic jej nie brakuje jest wszystko ok.
Lekki fioletowe ubarwienie często ma podłoże pogodowe.
No Rudealis Skunk jest na prawdę dobry jest w tym roku spróbuje jak smakuje ;D i za rok tez go posadze bo mialem zamiar inny ale to co tu czytam przekonuje mnie coraz bardziej do Rudealisa
Ruderalis to dobra odmiana dużo ludzi go niedocenia myślą ze ww to wszystko xD naprawde jest godny polecenia nie jest trudny do hodowli i błędy wybacza i się przystosowuje troche do warunków. No i jeszcze ma kopa. ;D dość ponodz mocnego ale o tym to się niebawem przekonam .;d Polecam rudego lisa. ;D
W zasadzie nigdy Ruderalisa nie wsadzalem. Mam pytanie co do tej odmiany. Robisz F1? Czy poprostu F2? Skad wzieta jest pula genow? O ile sie dobrze orientuje to Sensi Seeds robi. Czy zmieniane bylo cos w genach przez podstawienie innych rodzicow?
Od siebie dodam ze w naszych warunkach najlepiej mi sie uprawialo Swiss Mixa od Andree Fursta :)
Witam! jestem początkującym, zamówiłem 12szt. Rudealis Skunk, zamierzam hodować w piwnicy. Nie wiem jaki mniej wiecej ma box mieć rozmiary dla 12szt, jaka ziemia by sie najlepiej zdała i oświetlenie dla tego cuda ;) Przyda sie każda rada dla początkującego :) Pozdrawiam
zŁoTy pisze:Witam! jestem początkującym, zamówiłem 12szt. Rudealis Skunk, zamierzam hodować w piwnicy. Nie wiem jaki mniej wiecej ma box mieć rozmiary dla 12szt, jaka ziemia by sie najlepiej zdała i oświetlenie dla tego cuda ;) Przyda sie każda rada dla początkującego :) Pozdrawiam
poszukaj troche na forum i dowiesz sie wszysykiego zakładaj też sam nowe Tematy w opowiednich działach