Policjanci z Jastrzębia Zdroju zatrzymali 28-letniego mężczyznę. Prowadził samochód bez prawa jazdy. Miał za to przy sobie broń i narkotyki.
Zatrzymany przez funkcjonariuszy 28-latek, utrzymywał, że nie posiada żadnych dokumentów. Policjanci postanowili przeszukać jego samochód. Jak się okazało zatrzymany ukrył przed nimi dowód osobisty, a także, nie ma prawa jazdy.
W należącym do mężczyzny BMW, dokonano jeszcze ciekawszego odkrycia. Funkcjonariusze znaleźli woreczek z marihuaną i pochodną amfetaminy. Narkotyki ukryte były w schowku, natomiast w bagażniku mężczyzna przewoził pistolet, na który nie miał pozwolenia.
28-latek trafił do aresztu. Już usłyszał zarzut nielegalnego posiadania broni palnej oraz narkotyków. Grozi mu 8 lat więzienia.
Jechał bez prawa jazdy, ale z bronią i narkotykami!
Re: Jechał bez prawa jazdy, ale z bronią i narkotykami!
Heh zamiast dać dowód i powiedzieć że się nie ma prawka i dostać tylko 500zł mandatu no to se koleś na skrobał ;) Sam jeżdże bez prawka juz 7 lat i nigdy mi sie nie zdarzyło żeby mi czegoś szukali chodź byłem już za to karany ;) Nie ciekawie no ... Ale co zrobić ... Człowiek uczy się na błędach ... Nastepnym razem sięgnie po rozum do głowy i nie bd woził ze soba takich rzeczy ;) Bo kto normalny na umyśle jedzie BMW na bank Czarnym ;D Bez prawka , z jaraniem i nochalem do tego pukawka noooo kurwa buhahahahha Sorry za bluzgi ale tacy ludzie mnie śmieszą ;)
Pozdroooo !
Pozdroooo !
Już raz pisałem o pustogłowiu takich ludzi i powtarzał się nie będę. Więzienie raczej im nie pomoże w myśleniu w przyszłości, ale cóż płaca tylko i wyłącznie za własną głupotę.
Dokładnie ;) A mówią że głupota nie boli ;DDD
Ale głupek już mógł się od razu przyznać że nie ma prawka dostał by mandat 500zł i tyle. A tak zrobili przeszukanie i kiszka.
Jako admin forum Polecam Wam sklep THC-THC.COM, który posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, więc jest w 100% Bezpieczny.
Spoko. Niedawno czytałem o takim, co nie dość że nie miał prawka, wiózł zioło... to jeszcze zaczął uciekać. Dorwali go pod jego domem po pościgu ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
Ale pod dom udało mu się jeszcze zajechać ;DDD haha napewno od starego autem jechal to podjechal specjalnie zeby od niego batów jeszcze nie dostać hahahahah ;DDD