O to moje krzaczki od 2 do 4 tygodnia jak narazie ;)
Piszcie co sądzicie ;)
Z każdym tygodniem bd dodawał nowe Foto ;)
Pozdroooo !
![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) 
 2 week :

3 week :

4 week :

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) A lejesz już jej nawozy jakieś?
 A lejesz już jej nawozy jakieś?

![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) to jak na 2 uprawy po 1roslince tak? Bo chcialem 3x super skunk automatic jeszcze hodować
 to jak na 2 uprawy po 1roslince tak? Bo chcialem 3x super skunk automatic jeszcze hodować  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)

![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif)

![[pardon] [pardon]](./images/smilies/pardon.gif)
![[zapalmy] [zapalmy]](./images/smilies/zapalmy.gif)

![[spaleni] [spaleni]](./images/smilies/spaleni.gif)

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Zrobiłeś jej nieplanowany wczesny FIM
  Zrobiłeś jej nieplanowany wczesny FIM  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Może będzie mniejszy plon ale jak dobrze pójdzie to może Cię zaskoczyć
  Może będzie mniejszy plon ale jak dobrze pójdzie to może Cię zaskoczyć  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) 
 ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)
![[zapalmy] [zapalmy]](./images/smilies/zapalmy.gif)

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) uzbrój się w cierpliwość i z fartem
  uzbrój się w cierpliwość i z fartem  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)

![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif) Jak masz drzewo w lesie to korzen tez wychodzi xD normalne .
  Jak masz drzewo w lesie to korzen tez wychodzi xD normalne .
 ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Generalnie to już do niej nie zaglądaj dziś... co ma być to będzie
  Generalnie to już do niej nie zaglądaj dziś... co ma być to będzie  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)

![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) chodź wtedy roslinka znowu jakiś tam kawałek wody pobierze .
  chodź wtedy roslinka znowu jakiś tam kawałek wody pobierze .

Stary ale ja od ciebie nie widze tutaj ani jednego posta :P ;D1nielegal pisze:szkoda że mnie nie posluchałeś.

![[browar] [browar]](./images/smilies/browar.gif)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Daj jej teraz odetchnąć. A za kilka dni jak jej kolejne piętro dorośnie pomyśl nad małym LST.
  Daj jej teraz odetchnąć. A za kilka dni jak jej kolejne piętro dorośnie pomyśl nad małym LST.

![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)

taS pisze:Szkoda mi tej la divy ;/ taka gęsta była a tu teraz Ch... wielki ;/ No ale mam nadzieje że szybko wróci do siebie ;) Zastanawia mnie tylko kiedy zaczną kwitnąć bo już 5 tydzień leci... W boxie czuć specyficzny zapach ale oznak typy białe włoski narazie żadnych...
![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif) zycze Ci jak naj. pozyjemy zobaczymy ;p
  zycze Ci jak naj. pozyjemy zobaczymy ;p

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Ja także 2 do kosza wyrzuciłem ale nauczyłem się na nich sporo co i jak
 Ja także 2 do kosza wyrzuciłem ale nauczyłem się na nich sporo co i jak  ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)