Mam pytanie czy wyjdzie mi jeszcze cos z tego bo dosc dlugo je trzymam na balkonie jutro dopiero wrzucam je w ziemie ph 6 (kupna) od poczatku hodowli podlewałem biohumusem do roslin zielonych od 3 dni zaczełem dodatkowo nawozic biohumusem na kwitnienie bo pokazaly białe włosy jakies porady ? na niebieskich podladkach ak47&wh (o ile sie nie myle bo pomieszały mi sie troche bo zmieniałem podstawki i teraz nie wiem ktora to ktora ) ta najwieksza amnesia , z opadnietymi lisciami na szczycie to low bud
Ile one mają?
Widać że mają za mało słońca i za małe doniczki. Ponadto nie wiem jak dawkujesz ten nawóz, ale wygląda jakby miała lekkie niedobory pierwiastków.
Pod koniec kwietnia nawóz dawkuje tak jak na opakowaniu miarka 50 ml na 1 l wody a mam pytania dalej nawozic biohumusem do roslin zielonych czy w ogóle go odstawić i tylko ten na kwitnienie ?
pod koniec kwietnia zacząłem kiełkować , tak jutro wsadzam je do ziemi miejscówka już ogarnięta zwierzyna wypłoszona (pieska wyczesałem i rozrzuciłem sierść ) na slimaki kupilem taki preparat niebieskie granulki tylko nie wiem co z mniejszymi szkodnikami polecisz jakis środek ? aa a jak pomóc temu krzaczkowi żeby nie padł ?
Szkodnikami się martw jak się pojawią Wysadź je jak najszybciej i pilnuj aby nie wyschły po przesadzeniu za bardzo. Jak zaczną rosnąć to wtedy można pomyśleć nad jakimś LST. A na razie nie stresuj się, bo wtedy nietrudno przedobrzyć
Dzięki za rady trochę się uspokoiłem bo jak słyszałem od kolegów ze wychodziły im krzaki po 3-5 g suchego to szkoda pracy mam nadzieje ze z moich wyjdzie soczyście :) z fartem dużych plonów :)
Dasz radę, tylko zapewnij im warunki. Lej na razie nawóz na wzrost tylko i czekaj aż na serio zacznie kwitnąc. Ale najważniejsze wysadzaj jak najszybciej bo te doniczki serio są malutkie.
Przed chwilą wsadziłem moje male pociechy do większych doniczek gdyż ostatnio nie miałem czasu pobyt w szpitalu obowiązki trochę im się pogorszyło ale chyba nie jest najgorzej ? Moge je do konca przetrzymac w takich doniczkach czy nie bardzo ?
Dzięki wielkie :) A dostane to w jakimś ogrodniczym bo nie chce zamawiać nic w przeciągu najbliższych miesięcy bo było kilka paczek z nasionkami a nie chce robić przypału :)
Wszystkie przesyłki masz tak pakowane że nawet nie poznasz sam że to to ;) A na nasionach jak i odżywkach nie ma nawet podanej konkretnej nazwy że to np THC albo jakiś sklep z odżywkami tylko jakaś tam firma przykładowo kogucik :D