a wiec tak to jest Ak Passion Automatic moj pierwszy out z pewnych powodow byl troche za wczesnie przesadzony na dwor (1,5 tygodnia mial ) potem jeden listek zjadl slimak i to troche zestresowalo roslinke ... niedawno cos polamalo lodyge ale sie zrosla ... termin 70 dni ma niby za 4 dni ... a wy jak myslicie kiedy scina ??
Foty znowu slabe z tel ale moze cos zobaczycie ...
stary ja zmieszylem foty wiele razy xD nie moglem dodac takich bo za duzo kilo mialy olympus xz-2 ... zadowolony jestem ...foty mialy w orginale mniej wiecej 6-7 mb ... a ja sie jeszcze dobrze nie umiem nim obslugiwac wiec mysle ze i tak slabe
a jak myslisz ile jeszcze mniej wiecej ??
Do miesiąca czasu jeszcze musisz poczekać... Ciekawi mnie tylko dlaczego one na placu są takie niskie a moje w boxie takie wysokie... Powinno być raczej na odwrót... Ale mniejsza z tym... Na początku września możesz już się oblizywac ;)
ona byla by dwa razy wyzsza ale jest wygieta bardzo tak w bok .... dziwne bo juz ma 70 dni a tu jeszcze tyle ... ale niby ciezko miala jeszcze bylo zimno i brak slonca bo czesto lalo jak byla mala ... i ten slimak i lodyga ... no dobra poczekam jeszcze
Pamiętajcie że na outdoorze może się opóźnić gdyż zwykle w opisach są podane warunki indoor czyli przez cały cykl uprawy krzaki mają takie same warunki. A n outdoorze są dni pochmurne itp. co może wydłużyć zbiór.
sciolem dzisiaj najmniejsza galazke z malymi Topami ... zeby porobic fotki z bliska i wyglada to tak .... moim zdaniem za jakies dwa dni mozna by bylo sciac wedlug tego co pisza a jak madre ksiazki :D a wy jak myslicie ??
aha ok dzieki no to cztery dni juz sa za soba :) hehe
a mial ktos kiedys plesn na roslince ??
bo nie wiem czy to mozna palic kurcze jak powycinalem te z plesnia a reszte zostawilem
aha no wiec panowie tak zrobilem i juz sie suszy :) kurcze szkoda ze na sam koniec wyszla plesn no ale nadal sie ucze i cos nowego to bylo dla mnie moja druga hodowla i powiem ze ta byla udana jakby nie ta plesn to bylo by cudownie :P hehe za rok bedzie jeszcze lepiej teraz tylko czekam
wyszlo 22 g suchego ... troche malo lecz moze przez te warunki i zlamana lodyge ale i tak git :D teraz jedno pytanie przy curingu w loduwce sloik otwarty tez trzyma sie w lodowce ?? czy wyjmowac ... no i czy bedzie dobrze jak w dzien zamkniety a w nocy otwarty ?