![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) , panowie pomożecie mi? (mój pierwszy raz)
 , panowie pomożecie mi? (mój pierwszy raz)chodzi o to żeby stwierdzić czy He/She wiecie dodaje zdjęcia. powiedzcie mi czy z tego będą jajca czy będzie śliczna zdrowa pani;)
zdjęcia są dużej roździelczości wiec bedzie lepiej jak podam je w linkach, to są 2 inne rośliny
1)

2)

i mogli byście jeszcze ocenić te 2 pomidorasy? mniej więcej ocenićie za ile będzie kwitnąć, ma 3 msc

pzdreko

![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

![[lolek] [lolek]](./images/smilies/lolek.gif)

![[mur] [mur]](./images/smilies/mur.gif) na otucie mam jeszcze z 8-9 krzaczków. Gdzie? w PL
 na otucie mam jeszcze z 8-9 krzaczków. Gdzie? w PL ![[pobity] [pobity]](./images/smilies/pobity.gif)
![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif) ja tez mam jeszcze dwa ale mysle ze dojda jeszcze
  ja tez mam jeszcze dwa ale mysle ze dojda jeszcze![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) a te 2 to właśnie nie wiem, powiedzcie co z tymi "jajkami" bo niewiem czy to jajca czy to kokonki z włoskami pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
 a te 2 to właśnie nie wiem, powiedzcie co z tymi "jajkami" bo niewiem czy to jajca czy to kokonki z włoskami pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif)

![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif) btw. fajnego lolka z lolka srecilem xd :D
  btw. fajnego lolka z lolka srecilem xd :D![[nea] [nea]](./images/smilies/nea.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) . Właśnie patrze że pogoda coś szwankuje
. Właśnie patrze że pogoda coś szwankuje ![[sadzi] [sadzi]](./images/smilies/sadzi.gif) 
  ![[zapalmy] [zapalmy]](./images/smilies/zapalmy.gif)