![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif) sadził tzn hodował ktoś kwiaty w ta metoda?
  sadził tzn hodował ktoś kwiaty w ta metoda?  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)

![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif) sadził tzn hodował ktoś kwiaty w ta metoda?
  sadził tzn hodował ktoś kwiaty w ta metoda?  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)
![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

Kod: Zaznacz cały
https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?89718-HYDRO-MH400-HPS1200-1-44-4-5-m3-Wiecznie-Rosn%C4%85ca-Zio%C5%82ofarma-padree-GO%21%21%21/page10![[sadzi] [sadzi]](./images/smilies/sadzi.gif) 
  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) sam wiesz dokładnie że nawozy to podstawa w IN nie mówie o OUT to dużo ludzi sadzi bez żadnych odżywek itp;p
 sam wiesz dokładnie że nawozy to podstawa w IN nie mówie o OUT to dużo ludzi sadzi bez żadnych odżywek itp;p![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) ) uprawiać tak pomidorasy
 ) uprawiać tak pomidorasy  ![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif) 
   ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) 

![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) a u Nas nie ma jej wcale niby dział jest ale nie ma chętnych na uprawę tego typu. Admin mam pomysł na rozwinięcie forum dawaj na priv to wyjaśnię
 a u Nas nie ma jej wcale niby dział jest ale nie ma chętnych na uprawę tego typu. Admin mam pomysł na rozwinięcie forum dawaj na priv to wyjaśnię  ![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif) 
  ![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) bo tamci jada z tematem.
  bo tamci jada z tematem.
![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif)

Wariacie jak są to chuj im w dupykamilekcolo pisze:ciekawe jest to ilu użytkowników tam to paly (psy)
![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Ale jak są i sami hodują to niech hodują sport dla wszytskich
  Ale jak są i sami hodują to niech hodują sport dla wszytskich ![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) 
  ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif)

![[fuck] [fuck]](./images/smilies/fuck.gif) niech sobie sadza i w huju juz to mam
  niech sobie sadza i w huju juz to mam  ![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif)