![[ganja] [ganja]](./images/smilies/ganja.gif) Jest to pół automat i ma juz 6 dni hmm ?
 Jest to pół automat i ma juz 6 dni hmm ? ![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) 
 /admin - cenzura, zdjęcia wrzucaj na bezpieczny upload/

![[ganja] [ganja]](./images/smilies/ganja.gif) Jest to pół automat i ma juz 6 dni hmm ?
 Jest to pół automat i ma juz 6 dni hmm ? ![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) 
 ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) wszystko zalezy od twoich raczek czy cos bedzie czy nie
  wszystko zalezy od twoich raczek czy cos bedzie czy nie

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Moglibyscie mi pomoc bo nie mam pojęcia co dalej robić
  Moglibyscie mi pomoc bo nie mam pojęcia co dalej robić  ![[nea] [nea]](./images/smilies/nea.gif) 
 ![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
serio? z tego jest dobry temacikNiekwestionowany pisze:Pół automat? Hahha pierwsze słyszę :-D
![[wodna] [wodna]](./images/smilies/wodna.gif) 
   ![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif) 

Niekwestionowany pisze:Nie tam takiego czegoś jak pół automat kurwa bez kitu mi tu... Bo zaraz się zdenerwuje ;-)
![[sadzi] [sadzi]](./images/smilies/sadzi.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif)
![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) są za to ćwierc automaty ;p bo fenotyp af jest recesywny czy cos w tym stylu
  są za to ćwierc automaty ;p bo fenotyp af jest recesywny czy cos w tym stylu ![[wodna] [wodna]](./images/smilies/wodna.gif)