![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) niedługo startuje z WhiteWidow x1, WhiteWidow x BigBud x3, Blue AutoMazar x1 i Easy Plant XXL x1
  niedługo startuje z WhiteWidow x1, WhiteWidow x BigBud x3, Blue AutoMazar x1 i Easy Plant XXL x1 ![[sadzi] [sadzi]](./images/smilies/sadzi.gif) :D opisze narazie  z czym startuje
  :D opisze narazie  z czym startujeSwiatło:
HM 250W Weg
HPS 600W FLO
balast NXT 600W
cooltube
Odżywki:
Hesi Power zyme
Hesi Growth
Hesi Bloom
Hesi Root complex
SuperVit
Box tak jak wcześniej 80x80x180
coś jeszcze pytać:)
![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)

![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif)

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) minęło kilka dni pestki powychodziły mam kilka fot. Brakuje jescze 2 roślinek WWxBB i Easy Planta
 minęło kilka dni pestki powychodziły mam kilka fot. Brakuje jescze 2 roślinek WWxBB i Easy Planta  

![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) 

![[lolek] [lolek]](./images/smilies/lolek.gif)

![[mur] [mur]](./images/smilies/mur.gif) za pare dni wstawię zdj i wszystko opiszę
  za pare dni wstawię zdj i wszystko opiszę  

![[zapalmy] [zapalmy]](./images/smilies/zapalmy.gif)

![[nea] [nea]](./images/smilies/nea.gif) . Powiedzcie mi od czego te gówne szczyty porobiły
. Powiedzcie mi od czego te gówne szczyty porobiły 

![[pardon] [pardon]](./images/smilies/pardon.gif) 
  ![[lol] [lol]](./images/smilies/lol.gif) 

![[pobity] [pobity]](./images/smilies/pobity.gif) 600seta zapierdala
 600seta zapierdala ![[browar] [browar]](./images/smilies/browar.gif) panny po zmianie światełka fajnie rrosną :D jutro podleje juz na flo coś im :D bo 2x wodą i pożywka na wega dostały
 panny po zmianie światełka fajnie rrosną :D jutro podleje juz na flo coś im :D bo 2x wodą i pożywka na wega dostały  

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) bałagan tam troche ale to ze względu że jest miejsce :D wilgoć mi się zbiera ostro w boxie
 bałagan tam troche ale to ze względu że jest miejsce :D wilgoć mi się zbiera ostro w boxie

![[brzydki] [brzydki]](./images/smilies/brzydki.gif)
![[banan] [banan]](./images/smilies/banan.gif)