A wy forumowicze trenujecie jakieś sporty ? w Tym temacie każdy może napisać co uprawia za sport lub co uprawiał kiedyś tam
Hokej na lodzie
Hokej na lodzie
Ja osobiście uprawiam Hokej na lodzie zajebisty sport dla ludzi co lubią się wyżyć że tak powiem he he .
A wy forumowicze trenujecie jakieś sporty ? w Tym temacie każdy może napisać co uprawia za sport lub co uprawiał kiedyś tam![[browar] [browar]](./images/smilies/browar.gif)
A wy forumowicze trenujecie jakieś sporty ? w Tym temacie każdy może napisać co uprawia za sport lub co uprawiał kiedyś tam
Re: Hokej na lodzie
Hokej powiadasz:D? W od 1 klasy podstawówki do końca gim. bylem w klasie sportowej (hokejowej) faktycznie fajna sprawa, można się wyżyć, dużo fajnych wspomnień z wyjazdów i turniejów klasowych :)
Rzeczpospolita Polska w zakazy ubrana
Nikogo nie zabiła, a jednak zakazana
Dla rasta sakramentem jest marihuana
Sadzić, palić, zalegalizować!
A w jakiej drużynie grałeś jeśli, mogę zapytać
U mnie w okolicy jakoś nie ma możliwości gry w hokeja.Ja grałem trochę w nogę w klasie okręgowej.Po za tym uwielbiam Muai Thai.Też można się wyrzyć. ![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)
Też lubię Muai Thai konkretny sport
w stoczniowcu, a co do Muai Thai, to ja teraz K1 ćwiczę, też coś podobnego
Rzeczpospolita Polska w zakazy ubrana
Hokey fajna sprawa, jednak do najbliższego klubu mam trochę daleko i za stary jestem żeby mnie przyjęli.
Ja do klubu też mam jakieś 20km w jedną stronę.Treningi mam 2 razy w tyg.i do tego pracuję.Ale staram się to jakoś pogodzić.
Ja mam naukę, a do klubu jakąś godzinę w jedną stronę.
No wszystko zależy od miejsca zamieszkania
I w dużym stopniu od podejścia do tematu.
Dokładnie jak się chce to, można wszystko zrobić ![[sadzi] [sadzi]](./images/smilies/sadzi.gif)
Kiedyś sie tym interesowałem ale już przeszło