Pechy najlepsze z tego sklepu można polecić. Testowałem inne sklepy to wszędzie podejście takie byle cię w huja zrobić a na www.thc-thc.pl jest inaczej. Widać ze chcą dla klienta jak najlepiej.
Nie ma co patzreć na ceny liczy się gdzie kupujemy a https://thc-thc.pl to bardzo dobry wybór. Najstarszy sklep w pl z pestkami. Gorąco polecam Wszystko w jak najlepszym porządku
Super sklep! Od lat obserwuje sklepy i dużo się pojawia rożnie z nimi bywa prowadzą je w większości nie ogarnięci ludzie przez co cierpią klienci. A sklep thc jak najbardziej można polecić.
Ten sklep to Perełka wśród sklepów nawet Reklamacje przyjmują nigdzie indziej nie dostaniecie Gwarancji na pestki.
Pozdrawiam właściciela klawy z niego gość i oby tak dalej bo sklep jest po prostu rewelacyjny niech dalej ściąga tak dobre nasiona naszej ulubionej rośliny
Sklep ten cały czas trzyma najwyższy poziom, nawet powiem ze jest coraz lepiej paczki coraz szybciej dochodzą praktycznie masz ją już na następny dzień jak zamówisz do godz 12. Mają najlepszy gratis i najlepsze promocje.
no jest wszystko luz naprawde ;)
juz kilkanascie razy zamawiałem z tamtad i za kazdym razem profesionalna dostawa oraz naj lepsze nasiona 100% kiełkowalnosci ;)
polecam wszystkim !!
heheheheh ładne ładne ciekawy jestem jak wyglądały po pojawieniu sie topków
My jaramy skuna, a wy heroine
ja rozgrzewam hash, ty gotujesz kokaine
już biegniesz do domu okraść swą rodzine
ja pękam ze śmiechu ty chory skurwysynie!
Sklep bardzo pozytywny
miałem w tym roku od nich między innymi Passionka i ładny urósł, wielki i soczysty i wcale się przy niem nie nachodziłem. Był to oryginalny Passion od dutch passion, kupiony w sklepie thc-thc.com
Jak zwykle wszystko ok. szybko i porządnie. Miła obsługa sklepu, szybko i bezpiecznie wysyłają. Pesteczki super kiełkują. Firma godna polecenia.
polecam
Sklep w dechę wcześniej wziąłem z innego sklepu niby polecanego przez inne forum i okazała się lipa. Później kupiłem swoje nasionka na thc-thc.pl i zajebiście rosną. Polecam ten sklep.
Chyba nie trzeba nic dodawać. żadnych negatywów a jak jest nawet jakiś problem z zamówieniem to sklep szybko to rozwiązuje nie olewają klienta. Gorąco polecam:)
Nie chce żebyś zrujnował sobie życie przez marihuanę, więc ja Ci je zrujnuje gdy cie z nią złapie...
Polecam wszystkim ten sklep . Thc Thc to już kultowy sklep zawsze był na rynku konopnym od kont pamiętam i zawsze mieli i mają najlepsze pestki. zdecydowanie polecam.
W naszym sklepie pojawiły się nowości od producenta nasion marihuany Female Seeds. To zdecydowanie najniższa cena nasion konopi od renomowanego Holenderskiego producenta pestek.
- Auto Ak Feminizowane - Najtańsze Ak47 Automatic Feminizowane od renomowanego producenta nasion konopi na rynku.
- Blue Cheese Feminizowane - Duży plon i super jakość w niskiej cenie.
- White Grapefruit Feminizowane - Egzotyczne White Widow.
Również polecam szybko sprawnie plus mnóstwo gratisów po za tym co zamówiłem dostałem gratis nasiona auto feminizowane oraz sporo nasion regularnych które na pewno na outdoor 2015 się przydadzą, jeszcze raz polecam sklep thc
Zamawiałem w tym sklepie na outdoor 2014 i wszystko wyszło zajebiście pały wielgachne aż się gałęzie łamały pod ciężarem. Teraz myślę coś zamówić na indoor i tylko z tego sklepu bo wiem że to pewniak.
Również od lat zamawiam tylko na Thc-thc i wszystkie sezony są udane. Wiadomo zawsze coś się wydarzy, to zwierzęta przekopią, ślimaki podjedzą ale to już nie od nasion czy sklepu zależy. Ogólnie sklep thc po pełna profeska od lat. Polecam z czystym sumieniem. Dla nich zawsze mega pozytyw
Sklep thc-thc zawsze miał dobre opinie. I jak patrzę ile sklepów już było na rynku i poznikały a thc zawsze był i jest to wiem gdzie tylko zamawiać nasiona. Brawo dla tej ekipy. Wielki pozytyw !
Na outdoor polecamy zarówno automaty jak i pełno sezonówki. Automaty będą szybciej a pełno sezonowe odmiany finalnie na koniec. Taka strategi jest najlepsza.
Przypominamy również o naszej ofercie nasion 1+1https://thc-thc.pl/nasiona-marihuany/promocje-11/ która jest nie do przebicia przez naszą konkurencję. Do wszystkich nasion z 1+1 przysługuje również standardowy Gratis do każdych wydanych 50zł.
Thc-thc.com to zdecydowanie najlepszy sklep najlepsze ceny najlepsza jakość miałem do czynienia z wieloma sklepami albo była samosieja albo farmazon 3 letnie pestki co nie działały thc-thc KING!! polecam naprawdę.
Sklep jest porządny i wydaje mi się że wiarygodności już nie musi udowadniać. Wystarczy że będzie trzymał poziom tak jak teraz. A znając ekipę i właściciela sklepu tak będzie.
Sklep THC rządzi ma najlepsze nasiona f1 wszystko oryginalnych producentów z Holandii i Hiszpanii. Oryginalne pewniaki a nie jakieś podróbki POLECAM jak wszyscy.
Chciał bym pochwalić bardzo sklep. Przed zakupem na ten sezon outdoor zastanawiałem się gdzie kupić pestki. Czytałem sporo i padło na thc-thc bo był najbardziej wiarygodny. Teraz wiem że wybór był odpowiedni. Udane żniwa, ekstra palonko. Za rok wracam na thc-thc forum też spoko dużo z niego się nauczyłem.
Też polecam sklep. Jestem pod wrażaniem, mają super stronę. Wszystkie nasiona na miejscu. W moim przypadku wszystko elegancko, szybko sprawnie. Super gratis. Co jeszcze... ogólnie polecam, co tu dużo pisać. Ekstra sklep. Sami sprawdźcie ich stronę thc-thc.com / pl zajebiście wszystko wykonane. Mega propsy dla wykonawcy. I twórcy sklepu thc-thc.