![[wodna] [wodna]](./images/smilies/wodna.gif) normalne krzaki można już przełączyć na flo po 3 tyg w zależności od upodobania wiec jest jakis sens zabawy w automaty? Podobno też prawdziwi growerzy nie uznają odmian autoamtycznych więc mam dzisiaj rozkmine po wiaderku hehe
 normalne krzaki można już przełączyć na flo po 3 tyg w zależności od upodobania wiec jest jakis sens zabawy w automaty? Podobno też prawdziwi growerzy nie uznają odmian autoamtycznych więc mam dzisiaj rozkmine po wiaderku hehe ![[lol] [lol]](./images/smilies/lol.gif)
![[wodna] [wodna]](./images/smilies/wodna.gif) normalne krzaki można już przełączyć na flo po 3 tyg w zależności od upodobania wiec jest jakis sens zabawy w automaty? Podobno też prawdziwi growerzy nie uznają odmian autoamtycznych więc mam dzisiaj rozkmine po wiaderku hehe
 normalne krzaki można już przełączyć na flo po 3 tyg w zależności od upodobania wiec jest jakis sens zabawy w automaty? Podobno też prawdziwi growerzy nie uznają odmian autoamtycznych więc mam dzisiaj rozkmine po wiaderku hehe ![[lol] [lol]](./images/smilies/lol.gif)
![[nea] [nea]](./images/smilies/nea.gif) 
 ![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif) 
 ![[peace] [peace]](./images/smilies/peace.gif)
![[lol] [lol]](./images/smilies/lol.gif) Btw zastanawiam sie nad boxem w piwnicy, tylko martwi mnie temp 5 stopni to chyba troche mało?
 Btw zastanawiam sie nad boxem w piwnicy, tylko martwi mnie temp 5 stopni to chyba troche mało?  ![[mur] [mur]](./images/smilies/mur.gif) Mam jeszcze alternatywne miejsce lecz troche bardziej ryzykowne ze względu na zapach (nie wiem na ile pomagają te filtry węglowe i jak szybko sie zużywają) Ogólnie myśle o gotowym zestawie  /admin cenzura - link do niebezpiecznego growshopa na polskim serwerze/ wygląda obiecująco a nie jakas tam amatorka która sie kupy nie trzyma. Wiem że lepsze sa lampy mh na wega ale hpsy jednak dużo ciepła dają i ogólnie dają rade z tego co słyszałem.
  Mam jeszcze alternatywne miejsce lecz troche bardziej ryzykowne ze względu na zapach (nie wiem na ile pomagają te filtry węglowe i jak szybko sie zużywają) Ogólnie myśle o gotowym zestawie  /admin cenzura - link do niebezpiecznego growshopa na polskim serwerze/ wygląda obiecująco a nie jakas tam amatorka która sie kupy nie trzyma. Wiem że lepsze sa lampy mh na wega ale hpsy jednak dużo ciepła dają i ogólnie dają rade z tego co słyszałem.Allegro i olx to wiadoma sprawa. Co do sklepu też nie mam pewności. Może ktoś coś w tym temacie będzie wiedział?KMD pisze: ↑10 kwie 2020, 13:45 Nie podawaj linków do growshopów na polskich serwerach, w takich sklepach kupowanie jest niebezpieczne. Musiałem ocenzurować link, bo nie mam zamiaru mieć kogoś na sumieniu.
Co do zestawu to jest ok. i sam jestem zwolennikiem wybierania gotowców, ale pod warunkiem że się je kupuje w bezpiecznych sklepach. Pomijając te na polskich serwerach oraz allegro i olx.
![[rasta] [rasta]](./images/smilies/rasta.gif)