Fast Bruce Banner Femi – mocna Indica z euforycznym efektem
Fast Bruce Banner Femi – mocna Indica z euforycznym efektem
Fast Bruce Banner Femi od Akseeds to fotoperiodyczna, feminizowana odmiana z dominacją Indica (około 65%). Rośnie średnio – osiąga wysokość 100–140 cm i kwitnie stosunkowo szybko, w około 7–8 tygodni po przełączeniu na cykl 12/12. Plon jest średni do wysokiego, zależnie od warunków uprawy, a roślina dobrze radzi sobie z chorobami i szkodnikami, choć wymaga pewnej uwagi hodowcy.
Aromat jest intensywny, z dominującymi nutami diesel, ziemi i lekkiej owocowości, a smak głęboki i ziemisty, z subtelną słodyczą. Efekt jest potężny – łączy silne działanie fizyczne z euforycznym uniesieniem umysłu. THC jest wysokie (około 25–32%), a CBD bardzo niskie, co daje mocny i wyraźny efekt, poprawiający nastrój i relaksujący ciało.
Fast Bruce Banner Femi sprawdzi się zarówno dla hodowców szukających wydajnej i mocnej odmiany, jak i dla osób szukających silnych efektów fizycznych oraz euforii umysłowej. Działa także wspomagająco przy stresie, napięciach mięśniowych, depresji, przewlekłym bólu i braku apetytu.
Aromat jest intensywny, z dominującymi nutami diesel, ziemi i lekkiej owocowości, a smak głęboki i ziemisty, z subtelną słodyczą. Efekt jest potężny – łączy silne działanie fizyczne z euforycznym uniesieniem umysłu. THC jest wysokie (około 25–32%), a CBD bardzo niskie, co daje mocny i wyraźny efekt, poprawiający nastrój i relaksujący ciało.
Fast Bruce Banner Femi sprawdzi się zarówno dla hodowców szukających wydajnej i mocnej odmiany, jak i dla osób szukających silnych efektów fizycznych oraz euforii umysłowej. Działa także wspomagająco przy stresie, napięciach mięśniowych, depresji, przewlekłym bólu i braku apetytu.
Re: Fast Bruce Banner Femi – mocna Indica z euforycznym efektem
Hej, ktoś z Was miał już doświadczenie z Fast Bruce Banner Femi od Platinum Seeds? Zastanawiam się nad uprawą indoor i ciekawi mnie, czy rzeczywiście sprawdza się tak dobrze, jak opisują.
Tak, ja miałem w boxie. Rośnie średnio, ale bardzo stabilnie. Plon solidny, a gałęzie dobrze znoszą LST.
U mnie outdoor też dała radę, mimo zmiennej pogody. Aromat diesel/ziemia jest mega wyraźny.
Efekt super – ciało rozluźnione, a głowa przyjemnie „podniesiona”. THC robi swoje, a CBD jest niskie, więc nie przytłacza.
Zgadzam się. Polecam też uważać z podlewaniem i nawożeniem, żeby topy były gęste i żywiczne. Generalnie mocna, wydajna i łatwa w uprawie dla średniozaawansowanych.
Czy ktoś stosował ją też w celach medycznych, np. na stres albo bóle mięśni?
Tak, u mnie pomagała na napięcia mięśni i stres. Wystarczyła mała dawka, żeby poczuć efekt.
Potwierdzam – świetna na wieczór, ciało się rozluźnia, a przy tym nie jest przytłaczająca psychoaktywnie.
Co mogę jeszcze wtrącić od siebie... Jeśli planujesz susz do medycznego użytku, profil terpenowy też robi robotę – aromat diesel/ziemia uspokaja i poprawia nastrój.
Podsumowując: szybka, stabilna, mocna, łatwa w uprawie i sprawdzona zarówno dla rekreacji, jak i medycyny.