ja juz nie długo dodam swoje i musze sie pochwalic na jednym mam 17szczytow ;)
pieknie rosna i juz wszystkie 4 zaczynaja kwitnac w koncu pora juz na nie ;)
no to dodawajcie w tym temacie zdjecia z outa z waszymy kwitnacymi pomidorkami ;)
![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) 
  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif) 
  ![[zdjecia] [zdjecia]](./images/smilies/zdjecia.gif)
  ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif) 
  ![[zdjecia] [zdjecia]](./images/smilies/zdjecia.gif)
![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif)
![[mur] [mur]](./images/smilies/mur.gif) .Ale tak czasami jest, ja z 15roślin mam 4 kobitki reszta to niestety jajcarze
 .Ale tak czasami jest, ja z 15roślin mam 4 kobitki reszta to niestety jajcarze ![[mur] [mur]](./images/smilies/mur.gif) .No nic, tak jak pisaliśmy w innym wątku NASTĘPNYM RAZEM BIORĘ FEMI
 .No nic, tak jak pisaliśmy w innym wątku NASTĘPNYM RAZEM BIORĘ FEMI ![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

Katohaikara pisze:Leje jak mi się chce :D Prawie całe wakacje mnie w domu nie było, więc nie miałem kiedy. Dziś byłem sprawdzić, to jej sie chyba dopiero preflowery kształtują.

![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif) .Dzieki Holender to podniosles mnie na duchu ze wszystko ok, wiesz jak to jest jak człowiek pierwszy raz uprawia pomidorki, to dmucha i chucha nad nimi
  .Dzieki Holender to podniosles mnie na duchu ze wszystko ok, wiesz jak to jest jak człowiek pierwszy raz uprawia pomidorki, to dmucha i chucha nad nimi ![[uprawia] [uprawia]](./images/smilies/uprawia.gif) .Trochę mi zaparowal aparat wczoraj a spieszylem się.Za jakiś czas zrobię lepsze zdjęcia, bo i tak będę potrzebował Waszej rady odnośnie kiedy i jak ścinać
 .Trochę mi zaparowal aparat wczoraj a spieszylem się.Za jakiś czas zrobię lepsze zdjęcia, bo i tak będę potrzebował Waszej rady odnośnie kiedy i jak ścinać ![[konopia] [konopia]](./images/smilies/konopia.gif)
![[zapalmy] [zapalmy]](./images/smilies/zapalmy.gif)
![[lolek] [lolek]](./images/smilies/lolek.gif)

![[browar] [browar]](./images/smilies/browar.gif) ,będzie sporo palenia[blant]
 ,będzie sporo palenia[blant]![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) 
 ![[zadziorny] [zadziorny]](./images/smilies/zadziorny.gif)

![[usmiech] [usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif) Ale to i tak powinny puchnąc chyba nie?rasta?
 Ale to i tak powinny puchnąc chyba nie?rasta?