![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) dodam fotki ile mi wyszlo towarku
 dodam fotki ile mi wyszlo towarku ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) 
  ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) 
  ![[lol] [lol]](./images/smilies/lol.gif)
i będziesz miał mocniejsze barki i przedramiona,same +johny pisze:zrób pąpki .Dobre na kręgosłup.Przynajmniej 30 na dzien.Polecam;;]
  ![[fuck] [fuck]](./images/smilies/fuck.gif) OK stare dziady nie potraficie sie cieszyc wiecie ze kazdy sukces kolegow z forum jest naszym sukcesem
 OK stare dziady nie potraficie sie cieszyc wiecie ze kazdy sukces kolegow z forum jest naszym sukcesem ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) .A pare pompek walne zeby miec sile do pallonka tego mojego zajebistego ,serka,
 .A pare pompek walne zeby miec sile do pallonka tego mojego zajebistego ,serka, ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif) mam fotki po scieciu ale czekam na wysuszenie i dam wtedy wszystkie.I luzik wiekszy dziady
 mam fotki po scieciu ale czekam na wysuszenie i dam wtedy wszystkie.I luzik wiekszy dziady  ![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) Albo zapalic sobie lolka
 Albo zapalic sobie lolka ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/szczerzy.gif) piekne topy wiec jak na pierwszy raz to jest  moim zdaniem wypas ale sami ocenicie .Wiec do niedzieli
 piekne topy wiec jak na pierwszy raz to jest  moim zdaniem wypas ale sami ocenicie .Wiec do niedzieli  ![[blant] [blant]](./images/smilies/blant.gif)