to dziwne bo zaraz sie pytają skąd i chca sie dowiedziec.A nie pytali cie kto sprzedaje narkotyki u was na wsi czy tam na miescie?I ile dostałes w zawiasach?
ja łacznie na tych komisariatach to z tydzien przesiedziałem , przejebane . a co do pudła to nie jest tak zle jak w tych zakładach poprawczych . w pudle lezysz do góry dupskiem i masz to wyjebane , a tam zapierdalasz to co ci każą , wiekszosc co tam siedzi to waliła po kablach wjedziesz w butach nike na drugi dzien butów nie masz a kto ci zajebał sie nie dowiesz jak tam jest 100 osób a tak w celi siedzisz z max 5 :D .złodziejstwo i patologia a wychowawcy mają wyjebane . :D i wielki syf , a o papierosie mozna zapomniec zeby zapalic a o MJ to mozna tylko pomarzyc :D
My jaramy skuna, a wy heroine
ja rozgrzewam hash, ty gotujesz kokaine
już biegniesz do domu okraść swą rodzine
ja pękam ze śmiechu ty chory skurwysynie!
w sumie nadal jestem :D tylko , ze uciekłem 1 wrzesnia :D ale miejscówke mam , że mnie nie znajdą . kurwa na komisariacie jak mi zioło znalezli to z 4 razy na 48h zamkniety byłem . albo jak mnie mieli do osrodka wywiesc to po po 72h siedziałem na przejsciówce i czekałem za konwojem , pozniej konwojem w izolatce 400km przejechałem , pozniej na nastepna przejsciówke i czekac za lodówą :D . a kurwa jak 72h na przejsciowce siedziałem to trwało jak 3 miesiace . ogólnie za zioło , jakies bójki , no i szkołe olałem .
własnie nie :D normalny nikomu nie wchodze w droge jak mi nikt nie wchodzi , a w ogóle to jak johny nielat jestes to lepiej nie zycze ci do jakiegos mos'u albo mow'u lub zakładu jechac :D patologia tam :D to uwazaj z tym tematem .
zal mi takich widac ze dzieci z patologi i zazdrosczą komus ciuchów kolege by wyjebali :D łapy pociete maja zal hahaha dzieci emo